gelukkig
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
08 Juli 2006 | Nederland, Dordrecht
Sommigen van jullie zullen wel denken dat ik één of andere vage drugs heb gebruikt en nog middenin mijn trip zit, dat ik misschien lid ben geworden van één of andere sekte, dat ik verliefd ben, dat ik zonnesteek heb opgelopen in de tropische temperaturen van Nederland, of ... (vul maar in).
Niets is minder waar! Bij bovengenoemde oorzaken heb ik iets nodig om mij zo te voelen, en het gevoel wat ik omschrijf creeer ik door niets. Door mijzelf en dat heb ik al, dus vandaar niets. Ja, het wordt steeds vager voor jullie vrees ik.
Twee weken geleden heb ik een bijzondere training gevolgd gericht op het aanbrengen van meer kwaliteit in je leven en jezelf daarbij als mogelijkheid te zien. Ook dit zal jullie vaag in de oren klinken en bij sommigen van jullie misschien zelfs vraagtekens oproepen over de betrouwbaarheid van deze training en instantie.
Feit is echter wel dat ik mij deze hele week enorm goed heb gevoeld, ondanks de grote moeilijkheden op het werk. Ongelooflijk hoe gemakkelijk ik er ineens mee om kan gaan. Ook met andere, minder leuke, voorvallen die deze week hebben plaats gevonden. In mijn omgeving geven vrienden en familie ook aan hoe ik gegroeid ben, het is goed om te horen dat mensen zeggen dat je er goed uit ziet, terwijl er weinig bijzonders is gebeurd deze week wat mij normaal gezien zo laat stralen! Echt leuk dit!
Mooiste conclusie die ik hier uit kan trekken is dat ik niets, maar dan ook werkelijk niets nodig heb, want ik heb het al, mijzelf...
13 Juli 2006 - 05:09
Marleen:
Hey Marije! Fijn te horen dat je je plekje in Nederland weer hebt gevonden en dat je weer lekker in je vel zit. Houden zo!! Liefs Marleen