stappen op een andere manier
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
19 Februari 2006 | Nederland, Dordrecht
Met zeeën van vrije tijd en geen zin om hele dagen binnen te zitten heb ik deze bezigheid weer opgepakt. Een paar weken geleden nog door mooie bossen, door de polder en stadswandeling door Antwerpen, gisteren heb ik op de heide gestaan. Wat ik op dit moment het meest fijne aan wandelen vind, is dat je geen bewoonde wereld om je heen ziet en dat je onderweg eigenlijk geen mensen tegenkomt. Heerlijk rustig! Enige wat we gisteren tegenkwamen was een kudde Aukjes (het type schaap dat tijdens mijn kinderboerderij jaren de naam Aukje droeg).
Volgende bestemming van wandeling, tijdstip en datum zijn nog niet bekend, want dat is het fijne van mijn leventje in NL, ik probeer nog altijd zo min mogelijk te plannen en als het moment er is, gewoon lekker doen waar ik zin in heb.
Zoals zometeen.... lekker poffertjes eten met Ingrid!!!!
20 Februari 2006 - 11:51
Marije:
Omdat ik weet dat Ingrid geen reacties schrijft, ik dan maar...
Om in te haken op de laatste alinea's van mijn bericht (weinig plannen, maar doen waar dat je zin in hebt), het poffertjes eten met Ingrid liep uit in een heerlijke middag van veel praten, lekker eten en drinken, wandelen door de oude Dordtse binnenstad en fantastisch tafelen bij een Mexicaans restaurant! Ingrid, wat ben ik blij om jou hier in de buurt te hebben!!! -
27 Februari 2006 - 16:23
Elsbeth:
Als eerste van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan,echt iets voor jou! Denk aan mij ivm.Costa blanca (jaaaaaaaaaaaaa,van zulke connecties moet je gebruik maken hahaha),Ik ben stink jaloers,ga jij lekker met Ingrid leuke dingen doen,en ik hoor maar niks van haar. mail me aub.ff haar tlf.nummer).Doe haar in iedergeval al de groeten aan haar!.En ik wens je heel veel plezier in die superjob van je,is echt wat voor je!.Groetjes vanuit Fuerte in Carnaval!!!