sprong in het diepe!
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
27 Februari 2006 | Nederland, Dordrecht
Moeilijke beslissing en de tijd zal moeten leren of het de juiste is, maar ik heb me de afgelopen periode wel eens afgevraagd wat er is 'na hostess zijn'. Misschien ook wel wat voorbarig, maar goed, een vacature voor coördinator reisleiding kon ik niet laten lopen en wat begon als grap (de sollicitatie brief dan), eindigde in iets bloed serieus.... Ik had me, heel fijn, lekker in de nesten gewerkt, haha!
Echt heel tof dat jullie mij massaal per email (of op deze site) hebben gefeliciteerd, dat zijn echte 'hart onder de riem-berichtjes' voor me!
Verder nog ander leuk nieuws: ik ga Madelon in de sneeuw opzoeken!!!! Met een week sta ik op de lange latten, wat een héérlijk vooruitzicht! Madelon belde vandaag om te vertellen dat ze enorm veel voor me heeft kunnen regelen, dus onderdak wordt gezellig bij haar en reis ga ik per auto met haar broer en een vriend maken. Ik heb onwijs veel zin om mijn 'Fuerte-maatje' eindelijk weer eens in levende lijve te gaan zien! Nog even een fantastische vakantie, voordat ik serieus aan de slag zal moeten gaan ;-)
Volgende update zal dan ook vanuit de sneeuw komen!!!!
27 Februari 2006 - 19:04
Jacqueline:
Leuk zeg dat je Madelon gaat opzoeken! Doe haar de groetjes van mij!
Ik ben net terug uit de sneeuw en kan je verzekeren dat het heerlijk ontspannend werkt... ben een week lang alles van thuis "kwijt geweest" Geniet ervan!