snowboardbabe
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
13 Maart 2006 | Oostenrijk, Lienz
Na eerst Madelon maandagmiddag na 4 maanden weer even geknuffeld te hebben (we bleven knuffelen!), hebben we de mannen achter gelaten en zijn gezellie 'de stad' ingegaan om boodschapjes te doen, maar natuurlijk ook weer eens ouderwets bij te kletsen! Het was zo goed om haar weer terug te zien!!!
De rest van de dag rustig aan gedaan, en 's avonds lekker gekookt en film gekeken. Film stond de hele week op het programma, aangezien Delano iets van 200 films mee had, dus tsja... Bij Madelon was het trouwens super gezellig in huis, huis was verbouwd om aan 3 man extra onderdak te bieden, dus je moet je voorstellen dat de woonkamer vol lag met allemaal matrassen tegen elkaar aan, wat onze leef- en slaapruimte werd. Verder werd deze ruimte dan ook nog eens gedeeld met Mailo (de kat van Maarten) en zo was de bende compleet.
Van maandag op dinsdag hebben we slaap kunnen inhalen van de ijskoude nacht daarvoor, alhoewel Mailo er alles aandeed om je wakker te houden: Miauw (ik wil naar buiten), miauw (ik wil weer naar binnen), nagels scherpen in de vloerbedekking, trekken aan de plant naast mijn hoofd, en last but not least.... scheten laten naast mijn hoofd (die onwijs stonken!!!!).
Dinsdag einde van de ochtend gingen we de pistes eens op, waarbij Madelon samen met mij ski's aantrok en de rest lekker ging boarden. Maar omdat ik met 4 snowboarders in één huis zat, kon ik er nauwelijks onderuit komen.... Ik moest toch wel leren boarden en zelf was ik ook onwijs nieuwsgierig. Woensdagmorgen dus begonnen met mijn lessen in snowboarden (wat een privéles bleek te zijn), waarbij Nicky me de beginselen van het boarden bijbracht en Madelon onderaan de piste me gade sloeg en wat foto's maakte. De sneeuwomstandigheden waren super, verder een mooi zonnetje en ook het boarden viel me reuze mee... Ik was super enthousiast! (behalve over de bochtjes maken....) 's Middags nog wat geoefend met Madelon en Delano en met een resultaat van 50-50 gingen de bochtjes aardig. De volgende ochtend hadden we met zijn 2en les (een Pools jochie van 9, die mij qua bochtwerk er zo uit boardde) en het eerste uur was bagger! Wat betreft weer (sneeuwbuien en slecht zicht), maar ook qua bochtwerk... Elke bocht met mijn gezicht naar de berg lag ik languit, om moedeloos van te worden... Het 2e uur les veranderde dit van het ene moment op het andere en gingen ze met 100% allemaal goed... Zelfs slalommen rondom de pollen ging goed!!! En omdat het boarden zo verslavend was, heb ik de rest van de week mijn skischoenen in de kast laten staan en ben blijven boarden!
Tussen de middag hadden we elke dag een heerlijke lunch in het Gasthaus waar Madelon en Maarten werkten. Stevige ski-leraren kost, soms wat beter uitziend dan de andere keer, maar over het algemeen heerlijk eten met veel geklier onderling. Van heerlijke wienerschnitzel tot keizersnee (volgens Maarten). Ook 'hubba-bubba kauwgomballen blazen wedstrijd' stond hier op het programma. Iets wat ik nog redelijk kon winnen, dit in tegenstelling tot het spijker-slaan tijdens onze enige apres-ski middag beneden aan de piste.
Valt er nog meer te vertellen?? Ja, dat Maarten bijvoorbeeld een waanzinnig groot stuk pizza als deep-throat naar binnen kan werken, dat hij zijn muts scheert op aanraden van mij en dat Advil 500 een nieuw medicijn is... (kan je lang naar zoeken trouwens). Dat je een Odol in Oostenrijk gwoon in de supermarkt kan kopen... Dat ik, na een uitermate vervelende gast van Madelon, genezen ben van het feit dat ik misschien nog wel een zomer als hostess zou willen werken (het buitenland blijft trekken, maar dan op een andere manier!). Dat een rode piste voor mij toch wel wat te hoog gegrepen is! En dat een ankerlift echt niet alleen voor mannen pijnlijk is! Mocht er nog iets belangrijks missen...: Madelon, Maarten, Frederick of Delano --> je kan aanvullen hoor!
Maar allerbelangrijkste is toch wel dat ik een waanzinnig gezelllige week heb gehad met al deze mensen, van heenreis tot en met terugreis en dat ik me er nu al op verheug om Madelon en Maarten straks in NL te zien! En.... ik blijf toch maar boarden, méér fun dan skieën!!!!
13 Maart 2006 - 19:05
Maarten:
Hey haha!
Leuk om je waar ben je nu story`s te lezen! Vond afgelopen week echt een te gekke week en heel tof om jou ook te mogen leren kennen! Me muts zal helaas de nodige beharing behouden want Madelon wil me geen scheermesjes meer lenen haha
Tot in Nederland! -
13 Maart 2006 - 19:06
Madelon:
Hallo!
Leuke berichten op je waar ben je! Ik vond het ook ontzettend leuk!!! Ik ga genieten van deze laatste week en proberen alles te doen wat ik nog graag wilde doen. Maar, ik moet ook ff een beetje bijkomen van afgelopen week haha!!
Tot gauw in NL!
Dikke besos van Madelon xxxx -
13 Maart 2006 - 19:31
Délano:
Hai!
Afgelopen week was echt super! Vond het ook leuk je te leren kennen, en we spreken zeker nog eens af!
Oh ja, je board trouwens goed voor iemand die twee lessen heeft gehad. Maar ik vond het wel beetje lullig voor je om je gelijk mee naar boven te nemen, maar je hebt het toch gedaan! Top!
We spreken elkaar nog, groetjes Délano -
14 Maart 2006 - 10:21
Mickelle:
Hé Marije,
Leuk om je wintersportavonturen te lezen! Ik krijg er ook gelijk weer zin in. Helaas weer wachten tot volgend jaar.....
Tot gauw!
Mickelle -
21 Maart 2006 - 20:49
Brenda:
Ik heb genoten van je sneeuwfoto´s, alhoewel ik net in mijn eigen blog schreef dat die sneeuw me alleen maar doet bibberen. Het is daar zo te zien prachtig! Vind ik echt spijtig dat ik niet bij jullie kon zijn. Volgende keer mag je Madelon nog eens extra knuffelen voor mijn rekening dan(ik geef haar dan dezelfde opdracht). Groetjes bren