avontuur in NL
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
01 April 2006 | Nederland, Dordrecht
De reden voor mij om hier toch nog even mee door te gaan is dat ik onder andere veel vrienden in het buitenland heb zitten, zodat dit dagboek min of meer andersom werkt. Maar voornaamste reden voor mij is dat het in Nederland zijn ook een enorm avontuur is! En dan bedoel ik dat niet in de zin van dat ik een ongelooflijk actief leven heb en van alles en nog wat onderneem, het is meer een avontuur in de vorm van aanpassen en mijn leven weer oppakken en doorgaan. Ik wist dat dit moeilijk zou worden, maar had niet verwacht dat het nog altijd zo moeilijk zou zijn. Ik durf zelfs te zeggen dat ik het uitvliegen naar een nieuwe bestemming en daar een nieuw leven opbouwen een minder moeilijk avontuur vind dan het avontuur waar ik mij nu in bevind.... Ik hoop van harte dat ik mij binnen niet al te lange tijd geïntegreerd voel, want elke dag een klein persoonlijk gevecht voeren, is iets waar ik me niet relaxter door ga voelen. Grappig eigenlijk dat ik in het buitenland sneller kon wennen dan dat ik nu in NL doe, zou niet weten hoe dit komt? Misschien dat het met echt iets willen te maken heeft? Wie het weet mag het zeggen!
07 April 2006 - 15:33
Jeroen:
Dag Marije
Dat je “afkick-verschijnselen” vertoont is opzichzelf niet zo verwonderlijk. Wel fijn om te lezen dat je deze blog in de lucht houdt; kunnen niet alleen jouw vrienden in het buitenland maar ook die in de rest van Nederland getuige zijn van jouw wel en wee in Dordrecht.
Al ben ik ervan overtuigd dat het niet lang meer zal duren eer je je ook hier weer op je plaats voelt. Komt allemaal goed.
greetings