Zon, (geen) wind en zee op het mooiste strand
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
22 Augustus 2005 | Spanje, Madrid
Wat wel bijzonder was, was dat wedaar gewoon tussen de wereldtoppers rondliepen, naast hen zaten etc. Niks geen kapsones of dat ze afgezonderd worden van het publiek.
Leuk was dat ik tijdens de incheck van vertrekkende gasten één van de wereldkampioenen kitesurfing (hij is NLs) herkende, dus daar heb ik nog een gezellig praatje meegemaakt. Ongelooflijk, die wereldtop zijn allemaal jonge jochies van een jaar of 16...
23 Augustus 2005 - 16:24
Anneke:
Hoi Marije,
Leuke foto's maar waar blijven op de surfplank?
Groetjes en liefs Anneke -
24 Augustus 2005 - 09:24
Nanouk:
Goedemorgen Marije,
Wat een mooie foto's, het weer is duidelijk opgeknapt, heerlijk. We kunnen niet wachten het vliegtuig in te stappen. Oh ja we hebben onze reis via Marysol geboekt, het
appartementencomplex waar we zitten is Oasis Dunas, is dat wat?. Het zou wel grappig zijn als jij onze hostess bent, zo niet, net zo gezellig en drinken we volgende
week als je tijd hebt een borreltje. Heb je een kroeg waar je met regelmaat te vinden bent want dan spreken we daar af. Ik hou je per mail op de hoogte, na een paar
dagen kennen we de stad Corralejo wel een beetje, dus zal die kroeg ook wel te vinden zijn. Best grappig vind je niet?!
Tot mails,
Nanouk