terug naar NL
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
28 September 2005 | Spanje, Madrid
Begin januari kom ik naar NL toe...
Na de verandering tussen Luca en mij heb ik snel de keuze moeten maken wat ik wilde deze winter en ik heb besloten om niet meer de hele winter te blijven op Fuerte. In januari kom ik naar NL. Ik had gedacht dat ik hier super blij mee zou zijn, maar eerlijk gezegd moet ik heel erg aan het idee wennen dat dit leventje hier straks mijn leven niet meer is en dat ik alles achterlaat hier.
Toen ik de keuze maakte en Sudtours heb ik gevraagd, denk ik niet dat ik echt besefte wat dit zou betekenen. Helaas had ik niet veel tijd om te beslissen, want de misere tussen Luca en mij viel precies in de week dat Sudtours de planning aan het maken was.
Maar goed, geen tijd voor spijt (dat heeft geen zin), want in NL staan me ook weer heel leuke dingen te wachten hoor! Dus ik doe ´kop op´ en misschien dat ik nog maar een vakantie naar Fuerte boek in maart, haha!
28 September 2005 - 14:24
Danielle:
Hi marije,
Ik vind het echt heel fijn om je weer te zien in nederland, en kijk hier ook erg naar uit, succes deze komende maanden.
Groetjes danielle -
28 September 2005 - 17:19
Henny:
Hoi Marije,
Goh wat een veranderingen allemaal en wat vervelend dat verhaal van Luca. Ik ga ook deze winter voor 3 maanden naar nederland. Hoop dat we misschien een keertje kunnen afspreken.
Groetjes Henny