nog meer foto´s!
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
16 November 2005 | Spanje, Madrid
Weinig opzienbarends te melden, behalve dat mijn mams hier is deze week. Het gaat alleen zo vlot dat ze morgen al weer naar huis toe moet. Door het vele werk heb ik weinig met haar kunnen doen, wel zijn we naar een leuke internationaal vliegerfestival geweest vorig weekend.
Ze is niet de enige die morgen naar huis vertrekt. Morgenochtend breng ik Eveline naar de luchthaven, ´s avonds mijn mams en dan kan ik beginnen aan mijn eigen aftellen... Raar hoor! Hoe meer het nadert, hoe minder zin ik heb, maar dat zal ongetwijfeld de angst voor het onbekende zijn. Vanaf morgen begint het werkelijkheid te worden, dan ga ik de eerste kasten leegruimen en spullen inpakken om mee te geven naar Nederland. Dan nog 3-4 weken relaxen (zover je dat met dit werktempo relaxen kan noemen)en dan nog even 2 killerweken met hoogseizoen Kerst en Oud & Nieuw. En dan.... ook ik ´op´ naar Nederland! Tijd voor een nieuw avontuur...
Maar tot die tijd eerst nog wat foto´s van hier: ikzelf in mijn favo acco in het zuiden, waarover ik met name in de zomer slapeloze nachten heb gehad. Dit was mijn laatste bezoekje, vandaar dat ik lachend op de foto sta ;-)
Verder wat foto´s van het ´durp´ waar ik woon, Corralejo. Reuze gezellig, met name langs de boulevard.
17 November 2005 - 15:52
Marleen:
He Marije... Heb je het leuk gehad met je moeder??
Dus Eveline is er ook vandoor, voor jou wel vreemd zeker. Geniet er nog maar lekker van daar. Ben je trouwens weer naar de je oude uniform gegaan?? HAHA!
xxx Marleen