die bult in zee - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Marije Jelly - WaarBenJij.nu die bult in zee - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Marije Jelly - WaarBenJij.nu

die bult in zee

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg Marije

13 Augustus 2005 | Spanje, Madrid

De meeste gasten vertel ik altijd over ´die bult daar in zee´, dat is nou Los Lobos. Door kinderen wordt het wat mooier beschreven dan dat ik het doe, ze zien er namelijk een draak in, rug en staart steken boven water uit en zijn hoofd zit in de zee.
Hoe je het ook omschrijft, het is een heel bijzonder eiland om te zien, inderdaad een enorme bult, donkerbruin, kaal, waarbij het net lijkt of die zo uit zee komt stijgen.

Met Mickelle heb ik daar in een mei een mooie wandeling gemaakt, want alhoewel Los Lobos vanuit de verte niets lijkt is het in werkelijkheid super mooi! Donkere lavavelden worden afgewisseld met struikjes die in bloei staan, fantastische lagunes en bijzondere flaura. Pluspunt is dat het er heerlijk rustig is, je komt er nauwelijks mensen tegen. De top van de krater heb ik nog niet beklommen, komt nog, maar vanaf daar moet je een fantastisch uitzicht over zowel Lanzarote als Fuerteventura hebben. De beklimming staat dan ook zeker nog op de planning! Hier wat foto´s van ´die bult in zee....´

• 15 Augustus 2005 - 07:12

Mickelle:

Hoi Marij,

Nu ik deze foto's zie, zou ik zo weer langs willen komen! Zeker met het regenachtige weer hier in ons kikkerlandje.

Liefs,
    Mickelle

• 15 Augustus 2005 - 14:49

Deborah:

Heey meis,

echt leuk al je berichtjes die ik lees en nu zeker met deze site erbij krijgen sommige verhalen ook nog beeld.
    Ik weet het, heb nog niet zo lang geleden vakantie gehad, maar als ik al deze foto's weer zie wil ik zeker weten weer op vakantie!!
    Krijg van de week weer wat vakantie gevoel, eindelijk weer wat betere temperaturen!

Groetjes Deborah en ook van mijn paps en mams, broer, vriend en een pootje van Moppie

• 15 Augustus 2005 - 19:48

Buuf:

Hola Chica!

Ik weet wel hoe het met je gaat, dus dat hoef ik niet te vragen. Ben blij met je als buurvrouw! Leek me leuk om dat als verrassing op je site te schrijven. Je kookt superlekker, en binnenkort gaan we weer verder met rg en w l! Heb d´r zin in!!!!!!!

Liefs van Madelon

• 17 Augustus 2005 - 11:44

Madre:

Hola Marije,

Què fotos mas bonitas tas tuyas y las de tù amiga.
    Con todo el Cariño del mundo se despide tu madre.

• 17 Augustus 2005 - 14:18

Nanouk:

Hallo Marije,
    Je kent mij niet maar ik ben zo brutaal geweest jou site ook te lezen omdat het over Fuerteventura gaat waar mijn vriend en ik over twee weken ook zullen zijn. Bij deze zou ik je willen vragen of je nog tips hebt qua mooie bezienswaardigheden, uitgaansgelegenheden, goede restaurantjes enz. We hebben een appartement in Corralejo, naar mijn idee best een leuk stadje. We gaan er met name naartoe voor het kitesurfen maar natuurlijk ook voor het weer en de ontspanning. We zijn ook van plan zeker een week een auto te huren en misschien een paar dagen een fiets.

Een ontzettend fijne tijd toegewenst, geen idee hoe lang je nog blijft en kijk maar of je zin hebt om te reageren.

Groet Nanouk

Natuurlijk kan je ook mijn site bekijken; natuur.waarbenjij.nu