huisje, boompje, beestje
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
17 Augustus 2005 | Spanje, Madrid
Wat een appartement!!!! Alleenstaand, dus geen directe buren, grote woonkamer, nieuwe meubelen, grote keuken met oven, 4 kookpitten (niet standaard hier!), magnetron, citruspers, broodrooster en koffiezetapparaat. Verder een gezellig barretje om aan te zitten.
Dan, hou je vast, 3 slaapkamers.... en 2 badkamers!!!! Tuintje buiten en ook daar weer een douche....
En dat voor een lagere huurprijs die ik nu heb.
Heb mijn keuze bijna gemaakt, enige waar ik iets moeite mee heb is dat het buiten Corralejo ligt, op zo´n 4 km. Niet ver, ik heb natuurlijk een auto, maar Luca heeft geen vervoer. Maar aan de andere kant, dat zien we van de winter wel weer.
Madelon is van plan om mee te verhuizen (maar houdt dan voor haar opvolgster haar appartement hier in Corralejo aan), dus dat gaat gewoon een heel gezellige boel worden!
Zo gauw ik mijn keuze heb gemaakt, zal ik zo snel mogelijk foto´s maken en die op de site zetten.
WOW! Wat een huis.... Ben er nog helemaal vol van!
18 Augustus 2005 - 11:15
Huisgenoot In Spe!:
Lijkt me echt gezellie!!! -
18 Augustus 2005 - 11:42
Nanouk:
Hi Marije,
Gefeliciteerd met je mooie appartement, klinkt waanzinnig. Naar mijn idee een makkelijke keuze toch?!
Ik wil je hartelijk danken voor de snelle, leuke en informatieve mail. Klein vraagje nog; kan je daar ook wel lekker fietsen of is het te heuvelachtig? En zijn er internetcafeetjes? Een borreltje drinken is altijd gezellig, volgende week mail ik je nog wel. We hebben dit weekend een huwelijksfeest van 2 dagen, dus even druk, maar volgende week kunnen we ons concentreren op de vakantie. Oh ja, we hebben onze vakantie via Kijne Reisburo in Vlaardingen geboekt, de eigenaresse is een kennis van ons, vandaar.
Bye
Nanouk -
19 Augustus 2005 - 11:30
Danielle:
ik kijk geregeld op je site, erg leuk idee.
Klinkt goed, dat appartement. Doe hoor...
Prettig weekend
Gr Danielle