champaign in Bahrain
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
05 Januari 2008 | Nederland, Haarlem
De vlucht ging via Abu Dhabi en hier pikten we onze cockpitcrew op die met ons Oud en Nieuw zou vieren. Via Abu Dhabi vlogen we dus naar Bahrain, waar gelijkertijd met uitstappen het oud en nieuw werd ingeluid. Maar niet door ons dus, wel jammer.... Maar gedurende de vlucht waren we toch al in een feeststemming. Met speciale glitterhaarbanden hebben Eva en ik de service gedaan, verder waren er lekkere appelflappen voor ons aan boord.
Omdat we toch ons échte feestje wilde vieren, vierden we dat 2 uur later langs het zwembad van het hotel, middernacht Nederlandse tijd. Uit onze koffers kwamen flessen champagne, lekkere hapjes, sterretjes en kado's. Op countrymuziek van de co werd het een bijzonder feestje! Tegen een uurtje of 6 lokale tijd ging het licht langzamerhand aan en werd het wel tijd om ons bed op te zoeken.
Na een heerlijke nachtrust, liep ik vele uren later in bikini en zonnige kleding de deur uit richting zwembad. Helaas voor ons, zat de zon niet mee en was het voornamelijk ingewikkeld in lakens liggen langs het zwembad. Ook onze nieuwjaarsduik met dolfijnen moesten Eva en ik aan onze neus voorbij laten gaan, want de jachthaven was dicht en dus geen boten om ons de zee mee op te nemen.
Tegen het einde van de middag hebben Eva en ik nog een kijkje genomen op de souk en hebben we beiden een geweldige Aladin wonderlamp gekocht. Hij staat nog ongepoetst op mijn kamer, dat bewaar ik voor speciale gelegenheden ;-)
Diezelfde avond ging ons vluchtje al weer terug naar huis.
Nu 4 dagen vrij, wat een luxe! Ik luier veel en merk dat ik enorm veel slaap in te halen heb... Gisteren vroeg naar bed gegaan en vandaag 13 uur later wakker geschrokken! De komende maand vliegen in Europa, heb ik ook weer enorm veel zin in! En daarna, met mijn verjaardag in de sneeuw van Whistler (Canada) staan. Geen vakantie, wel werk, maar toch geweldig dat ik dat zo heb kunnen uitzoeken!
Komende maand nog mijn 10 maanden gesprek bij KLM en dan wordt duidelijk of mijn contract een vaste wordt. Wat is dit jaar al vliegend snel voorbij gegaan! Ben benieuwd waar dit jaar de reizen naar toe gaan....
Voor 2008 wens ik jullie heel veel geluk en liefde, warmte en licht toe!
Foto's van mijn Oud & Nieuw in Bahrain komen eraan!
07 Januari 2008 - 11:49
Ljenka:
jij ook het allerbeste meis en dat je nog maar op mooie plakjes mag komen.
X Ljenka -
07 Januari 2008 - 18:53
Bren:
hey marije, een heel gelukkig en gezond 2008 voor je! Ik kijk uit naar je avonturen ,,, waar ook ter wereld.
Abraço e muitos beijos XXXX -
10 Januari 2008 - 13:57
Best Leuk....:
Hoi hoi,
Salsadansje op de vakdag eergister was leuk....laten we daar maar een jaarlijks terugkerend Event van maken! ;-).
Geniet van wederom een reislustig jaar en wie weet lopen we elkaar nog eens op SPL tegen 't lijf...en anders tot volgend jaar in 't Carribean Village!
Groeten!