apen!
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
27 April 2008 | Maleisië, Kuching
Verder een giftige slang (te herkennen aan hun driehoekig gevormde kop), 2 krokodillen, een wild varken, een wilde hond, een mooie King Fisher vogel en een monitor lizard zo groot als die maar zijn kon.
Geweldige natuur in Bako Park; gehiked door de dichte bossen, gezwommen in de warme, lichtgroen gekleurde Zuid-Chinese zee, genoten van de verkoelende bries tijdens het bootje varen, .... te veel om op te noemen. Nog wel het noemen waard; we hadden een meer dan geweldige gids en dat voor ons 2en. Bako; daar wil ik zeker nog eens terugkomen en dan meerdere dagen!
Overige 'wilde' dieren waar we al mee in aanraking zijn gekomen, of beter gezegd, waar ik mee in aanraking ben gekomen. De kleine miertjes op mijn bed (ik hoop van harte dat ik 's nachts mijn mond dicht hou, want ze lopen langs mijn hoofdeinde....ach, wat niet weet wat niet deert!) en de muggen in Bako Park. Tijdens de eerste 5 minuten had ik al meerdere beten op mijn arm te pakken, terwijl de rest natuurlijk niets had! Het is ook overal ter wereld hetzelfde met muggen en Marije! Grrr.... ;-)
27 April 2008 - 11:50
Barbara:
Inspirerend!
Knuffel uit Veenendaal -
27 April 2008 - 12:32
Eveline:
Leuk dat je met je moeder aan het avonturieren bent. Geniet nog maar even van elkaar, de warmte, de mooie natuur en alle wilde dieren. Ik ben trouwens wel erg benieuwd naar die Hollandse apen. -
28 April 2008 - 05:06
Marleen:
Heerlijk om zo op de maandag verhaaltjes van jou te mogen lezen!
Geniet er nog goed van en ik zie je op de 33ste!!!
Liefs Marleen -
29 April 2008 - 08:37
Eva:
Hi Meis,
Super cool dat het gelukt is en dat jullie lekker aan het genieten zijn!
Mijn 10 daagse kul is net afgewezen :-(
Dus heel veel plezier nog, ook van Koen.
Kus