this summer is magic!
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
20 Augustus 2009 | Nederland, Haarlem
Veel leuke feestjes, veel leuke afspraken met vrienden, veel mooie zonnige dagen, veel terrasjes, veel zonnestralen op mijn lijf (al zie je er weinig van, ik geef nog steeds licht in het donker...), veel prosecco, iets minder rosé (hoewel ik me heb laten vertellen dat prosecco eigenlijk ook al weer heel 2008 is...), weinig katers (maar nog altijd 2 teveel), maar bovenal; héél veel plezier!
Wat een geweldige zomer is dit! Wou dat het echt niet zou ophouden, maar kwam er deze week helaas alweer achter dat het om 21h15 dus weer donker is. Wanneer is dat gebeurd? Waarom heb ik het niet zien aankomen? Het is plotseling al weer zover. Bah!
Maar goed tot die tijd vooral blijven genieten van deze magische zomer. Vorige week met mijn kont op het strand in Tel Aviv gelegen (te heet, de zee te warm, de mensen te arrogant, de watermeloen te duur), gisteren met mijn kont op het strand in Lissabon. Wat een topdag! Roseetjes, broodje tonijn, gezellige collega, drijven in de oceaan (brrr, koud!), heerlijk verse vis eten en te laat mijn bed ingedoken. Vanmiddag alweer met jarige job Willemijn op een terras gezeten (ice tea weliswaar), morgen op kiteweekend naar Friesland met 2 andere vriendinnetjes. Dan nog even goed feesten in Hong Kong en daarna... zomervakantie :-D
Oh ja, 't wordt toch geen Fuerteventura... Of ik moet ineens overal financiele sponsors vandaan zien te plukken. Maar dit is eigenlijk niet nodig. Met wat zonnestralen van Lissabon, een heerlijke watermeloen uit Tel Aviv, een topweek in Bangkok (ben er nog schor van) en een nog gave Hong Kong voor de boeg, kom ik de rest van de zomer in Nederland wel door. This summer is magic!
21 Augustus 2009 - 08:35
Isabelle: