KLM roulette
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
05 September 2009 | Nederland, Haarlem
Maar weer of geen weer, ik geniet wel van mijn vakantie. Ben druk achterstallige administratie aan het bijwerken (nee, geen aanmaningen), druk aan het Wings of Supporten (ik heb een 2e project in de inleesronde en ben druk bezig een ander project klaar te maken voor de inleesronde), heb vriendinnetjes over de vloer, ben zelf bij vriendinnetjes over de vloer, hang lekker op mijn bank in mijn heerlijke studio, verslind leesboeken, ga steeds later naar bed met het resultaat dat ik steeds later mijn bed uitkom. Kortom; ik heb vakantie :-D
En dan toch last minute change of plans. Lekker a-la-Marije. Vanavond probeer ik op een vlucht mee te komen naar Bangkok. Vriendin Willemijn heeft een 8 daagse werkweek die kant op en ik probeer de kou en regen hier te ontvluchten door met haar mee te gaan. Nadat ik Willemijn heb ontmoet op een San Francisco vlucht al weer ruim 2 jaar geleden hebben we nooit meer samen gevlogen ergens naar toe. Hoog tijd dus om samen ergens (bij voorkeur Bangkok of Hongkong ;-)) gezellige vriendinnendingen te gaan doen!
Ik heb er zin in!
En nu nog mee zien te komen op de vlucht.... Altijd een (KLM) gok.
05 September 2009 - 20:18
Anneke:
Yes ,je zit er in .Heel veel plezier met je vriendinnetje ,aan zon zal het je daar zeker niet ontbreken .Geniet ervan .
Tût mam. -
05 September 2009 - 20:24
Anneke:
Je hebt toch zeker wel je dansschoenen in je bagage gestopt ? De voetjes zullen wel van de vloer gaan . -
06 September 2009 - 07:45
Eveline:
Natuurlijk is er wel een plekje voor jou in dat vliegtuig. Veel plezier in Bangkok, Hongkong of ergens anders! En voor alle thuisblijvers: het wordt de aankomende week weer een klein beetje zomer in Nederland.
Zoentje!