carpe diem
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
14 Maart 2010 | Nederland, Haarlem
Gek genoeg went dit ook weer, lijkt vliegen al heel lang geleden en heb ik goede peptalk gehad van vriendinnetje Marlies. Afgelopen week was prima!
Ben druk geweest voor Wings of Support, heb geknutseld voor Eva in powerpoint, gratis bellen via skype goed uitgebuit en dagenlang opgeslokt geweest door een boek van Stieg, deel 2.
En niet te vergeten een ongelooflijk mooie rondleiding van Marlies gehad door het Anne Frank museum, waar zij werkt. Mocht ik ook ruimtes bekijken die normaal gesproken gesloten blijven voor het publiek.
Mooi museum, weinig poespas, to the point, indrukwekkend. Met name de laatste foto van een oude Otto Frank, terug in het Achterhuis greep me aan; in gedachten verzonken.
Achteraf bleek het bezoek aan het Anne Frank museum niet goed voor mijn knie te zijn, maar wie niet waagt... Goed, dat weten we dan ook weer.
Natuurlijk zijn er ook genoeg momenten dat ik niet veel doe en me afvraag, al zittend op de bank, wat ik eens zal gaan doen. En als ik dan geen zin heb om mijn keukenplanken met een nat sopje af te nemen, of te koken en lekker friet met bitterballen ga halen, dan voel ik me niet meer schuldig (zoals de voorgaande weken), maar geniet er gewoon lekker van.
Morgen weer een dag!
15 Maart 2010 - 14:31
Marlies:
Goed om te lezen dat het al met al iets beter gaat..en hoop ook met je knie. Ja, al die trappen in het museum...maar goed, genoeg dagen om weer uit te rusten en heerlijk lui te genieten van het "digi-leven", boeken, tv en bitterballen met friet! Heerlijk! Straks kan je weer rennen en vliegen door de hele wereld.
XX -
16 Maart 2010 - 22:44
Anneke:
Heb je al vorderingen gemaakt met je bakkunst zodat we ook kunnen smullen van een heerlijk stukje van het één of het ander ?
Schoonmaakklusjes horen erbij maar ik vind het eigenlijk zonde van je tijd ,waar je andere hele leuke dingen
kan doen .
Lijkt me heel indrukwekkend om het Anne Frank te bekijken hoor dit weekend wel je verhalen erover .
Tût mama