wakeboard foto´s! - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van Marije Jelly - WaarBenJij.nu wakeboard foto´s! - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van Marije Jelly - WaarBenJij.nu

wakeboard foto´s!

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg Marije

30 Oktober 2007 | Nederland, Haarlem

Eindelijk dan de foto´s van mijn wakeboard avontuur in Kuala Lumpur bijna een maand geleden...

Internet is nog altijd niet goed geregeld door UPC op mijn nieuwe woonplek, wat voor mij erg wennen is (hoezo gewend aan alles doen per internet?) en voor jullie lekker rustig. Updates van mijn weblog komen nu niet meer wekelijks jullie inbox binnen ;-)

En nu ik dan eindelijk de kans heb om een nieuw verhaal te plaatsen heb ik geen flauw idee wat voor mooi avontuur ik zou kunnen neerzetten. Dus tsja, ook mijn leven bestaat niet alleen maar uit avonturen, zoals het soms wel lijkt.
Na Kuala Lumpur heb ik heerlijk uitgerust, na 6 dagen reisverlof had ik nog eens 8 dagen wintervakantie. Heerlijk om eens langere tijd in Haarlem te kunnen zijn. Niet het gevoel te hebben dat er veel activiteiten in een paar dagen gepropt moeten worden, maar overal de tijd voor kunnen nemen en wat vandaag niet afkomt doe ik wel een andere keer. Heerlijk om eens volledig tot rust te komen. De 14 dagen vrij voelden dan ook als veel langer. Afgelopen week ben ik weer begonnen met vliegen, naar het inmiddels vertrouwde Bahrain. Een overvolle vlucht, maar met een dag in 30+ graden als beloning. En dat vond ik geen straf na de temperatuurdaling in Nederland. Ook het eten was enorm lekker! Weer wat anders dan een paar weken hollandse pot :-) Helaas dacht onze purser daar anders over toen we op de terugweg naar Amsterdam van haar te horen kregen dat we allemaal naar knoflook stonken.... oeps! Vielook eigenlijk niet aan te ontkomen, want zelfs het creweten wat lokaal gecatered wordt voor de terugweg was boordevol knoflook. Niet handig dus! Maar wel lekker ;-)

Vanaf morgen ga ik weer een paar weken in Europa toeren met leuke nachtstops in oa Barcelona, Scandinavie en Lissabon. Heb zin in weer een Europa avontuur!

• 31 Oktober 2007 - 08:46

Ljenka:

Ziet er wel erg stoer uit meis!

Liefs, Ljenka

• 31 Oktober 2007 - 10:46

Madelon:

Stoer joh, dat wakeboarden!
    Ik ben hier op de baan geweest, maar dat was echt een flutdag hahaha! Ik hang liever achter een boot!
    Ik heb trouwens nogal wat foto's gepikt van je pagina, want mijn computer is kapot geweest en nu ben ik ALLE foto's kwijt.
    Tis mijn eigen schuld, moet ik maar back-ups maken........

Tot gauw!!!
    Dikke kus

• 31 Oktober 2007 - 14:34

Marlies:

Eindelijk de foto's. Leuk joh! Super gaaf. Het is ook zo leuk om al die andere foto's te bekijken op je site!
    Lief dat je gister nog even belde. Over een half jaartje gaan we weer gezellig eten in Haarlem, als ik terug ben.
    Dikke kus!

• 31 Oktober 2007 - 15:14

Eveline:

Geweldig zeg...en het ziet er uit alsof je wekelijks op zo'n plankje staat. Ik heb zin in maandag, gezellig bijkletsen.

Zoentje!

• 31 Oktober 2007 - 19:19

''orca'klimmer A3..n:

Hee Marije t'blijf altijd meer dan aardig je globetrotter verhalen telezen,en atijd weer met een heel veel energie, geweldig (op z'n zachts uitgedrukt)
    nou ik muis over een week of 2 weer met m'n orca maats naar noorwegen , ik vlieg zij rijden, en ik denk dat we zo'n ongeveer 10 dagen op het water zitten,
    droogpakken,snorkels, duikbrillen , onderwater camera's gaan mee en veel heel veel zin om de orca's van zo dicht bij mogelijk tezien. enne het water is zo'n 4 graden, ik denk dat het water in kuala lumpur een soort aangenamer is/was, maaaaaaaaaaaaaar tja in noorwegen ja dat trek zo dat brrrrr

nou een orca groet enne je hoort wel
    tga je heel goed Marije doeiiiiiiii