kamperen
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
20 Mei 2008 | Nederland, Haarlem
Berlijn is trouwens ook nog altijd erg leuk. Mijn eerste werkdag bestond uit een veel te vroege vlucht naar Berlijn, maar het voordeel van deze veel te vroege vlucht was, dat ik ook erg vroeg al in Berlijn was en daar de rest van de dag kon genieten van nog meer zomers weer, samen met Tyr! Allereerst heerlijk gewandeld door de mooie binnenstad, ondertussen genietend van de beste Kebab die je echt alleen in Berlijn kan eten. Na een paar uurtjes sightsee-en, zijn we neergeplofd aan het water, in heerlijk luie strandstoelen en hebben we genoten van de rust, de zon, de lekkere cocktails en elkaar. Deze vakantie/werkdag hebben we uiteindelijk afgesloten in het restaurant waar ik altijd met Sabine ga eten als ik haar kom opzoeken in Berlijn.
Na ruim 2 maanden heel hard werken met een enorme vermoeidheid als resultaat, heb ik in de zon van Borneo, Nederland en Berlijn mijn batterij kunnen opladen. Ik kan er weer even tegenaan.
En zoals beloofd, een foto-impressie van ons Borneo avontuur vinden jullie terug bij het vorige bericht.
21 Mei 2008 - 07:21
Ljenka:
Hai meis, goed te lezen dat je lekker bent bijgekomen en tegelijk het super hebt gehad. Hoop tot snel een keertje.
Ljenk -
21 Mei 2008 - 11:42
Eveline:
Fijn dat je weer bij getankt bent. Fantastische foto's van Borneo trouwens. Geen gek idee voor mijn volgende reis.
Liefs! -
27 Mei 2008 - 16:07
Barbara:
Ouddorp, daar hebben wij ook heel wat jaartjes vakantie gehouden. Heerlijk groot strand.
Meid fijn dat je weer opgeladen bent. Op naar de volgende reisverhalen maar weer!
Liefs Barbara