Christmas en route
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
29 December 2009 | Nederland, Haarlem
Ben de kluts kwijt. Weet niet meer welke dag het is, wanneer het nu precies kerst was, wanneer het oud & nieuw is... Wat ik nog wel weet is dat ik wederom een geweldige kerst 'op de route' gehad heb. De dag voor kerst vertrok ik met een koffer vol lekkere hapjes en kerstkadootjes richting Barcelona, waar we 's middags van al die lekkernij hebben gesnoept. Door naar de Ramblas, daar op kerstavond overheen wandelen, drankje drinken in een sprookjesbos en lekker eten. Kerstochtend (au! de wekker ging om 3h30) kerstontbijt gedaan, onderweg naar Amsterdam worstenbroodjes gebakken (en natuurlijk nog even passagiers geholpen), waarna ik met de cockpitmannen doorvloog naar Manchester. De rest van de collega's zat in het hotel al te wachten; nog meer hapjes, nog meer drankjes en overheerlijk uiteten geweest met zijn allen! Tweede kerstdag opnieuw vroeg de wekker om terug naar huis te vliegen, door naar Haarlem, even bijkomen, koffer uit- en opnieuw inpakken en even later stonden mijn ouders op de stoep. Kort maar krachtig uitgewaaid op het strand en daarna door naar Dordrecht voor het kerstdiner. Nachtje slapen daar, volgende dag weer terug naar Schiphol om de werkweek voort te zetten. Sneeuwballengevecht in mijn uniform op hakjes met de captain en co-piloot op de luchthaven van Gotenburg! Zálig! Nog één nachtje in Newcastle en nu weer thuis...
Voorlopig kom ik Haarlem even niet meer uit... Ook oud & nieuw vier ik in Haarlem, om daarna mijn eigen bed in te kunnen rollen! Kijk er naar uit!
Ik wens jullie allemaal een hele gezellige oudejaarsavond en hoop dat jullie het nieuwe jaar mooi mogen inluiden! May all your dreams come true!!!
29 December 2009 - 18:20
Ljenka:
Jij ook een hele fijne jaarswisseling en laten we ons voornemen volgend jaar elkaar snel te zien.
X Ljenk -
31 December 2009 - 02:25
Ingrid:
He koekla, jij ook een hele fijne jaarwisseling en de aller aller beste wensen voor 2010! Ps Silvia was vanavond nog bij me in het restaurant (sweet Rhodos memories).
Dikke knuf,
Ingrid x