sneeuwpret in de Canadese rockies
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
26 Januari 2010 | Canada, Banff
De zon scheen fantastisch, de sneeuw was super, het skigebied was mooi, de collega's waren gezellig. Kortom, ik genoot met volle teugen!
Elke keer weer een kick om in de zon, op een top van een berg te staan en de omgeving in je op te nemen. Bergen, sneeuw, mooie dennenbomen.
Tijdens één van de mooie afdalingen vroeg ik mij, al genietend, af, waarom ik niet veel eerder, en de hele winter lang, Calgary als vliegbestemming in mijn rooster had aangevraagd. Want wat wil je nog meer? Vakantie in je baas zijn tijd!
Meerdere keren per winter zo een dagje doorbrengen, daar heb je geen eigen wintersport vakantie voor nodig! Waarom doe ik dat dan niet?
Tsja, er zijn zoveel bestemmingen met leuke activiteiten om uit te kiezen, dat het gewoon zonde zou zijn om te focussen op één ding. Daarmee sluit je al het andere weer uit. Nou ja, volgend jaar winter misschien....
26 Januari 2010 - 16:03
Eveline:
Que vida tienes!
Dikke zoen vanaf het einde van de wereld (Ushuaia/Vuurland) -
26 Januari 2010 - 16:42
Nathalie:
Heerlijk....ben helemaal niet jaloers hoor.Alles goed?xx nat -
26 Januari 2010 - 22:13
Anneke:
Mooi de bergtoppen met sneeuw ,ook mooi dat skijack ,goede keus al gaf het bij aankoop wat heibel .
Tot morgen .
Tût mama -
26 Januari 2010 - 22:20
Marlies:
Valt ook niet te kiezen tussen al die mooie bestemmingen op de wereld!! Leuk foto's chica...geweldig!
Besos -
27 Januari 2010 - 10:28
Ljenka:
Jeetje, wat gaaf, ik ga wel mee hoor volgend jaar :-)
Liefs,
Ljenk