off days
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
25 April 2010 | Nederland, Haarlem
Op dit moment is het weer even terug naar ruim 2 maanden geleden. Ik zit weer binnen, kan langzamerhand kleine stukjes in huis lopen. Ik merk dat het herstel gelukkig snel gaat, dus hopelijk kan ik over een week al weer zelfstandig de deur uit, al is het maar om even boodschappen te kunnen doen.
Opgesloten in huis zitten vind ik écht niks. Heb vandaag dan ook erg veel moeite om mijn humeur boven vriespunt te houden. Komt misschien ook wel omdat ik druk bezig ben mijn studio in te pakken. Vanaf morgenochtend wordt mijn plafond eruit gesloopt voor onderhoud en moet ik een week een ander onderkomen zoeken. Timing is nu niet echt geweldig. Zoveel mogelijk dus inpakken in dozen, meubelen aan de kant schuiven en alles afdekken met dekzeil. Gisteren is mijn moeder al komen helpen met inpakken (fijn ook wat gezelschap in huis!) en vanmiddag komt een vriend om het zware werk te doen wat ik niet kan met mijn knie.
Op dit moment zit ik dus op de bank in een volledig overhoop gehaalde studio. Geen gezellig Marije huis om me heen. Kale, rommelige boel.
Wat kan ik er naar uitkijken om straks weer te kunnen gaan doen wat ik graag wil! Natuurlijk werken en dus vliegen, maar allereerst zou het al weer heerlijk zijn om mijn huis uit te kunnen en met dit mooie weer mijn fiets te kunnen pakken en te kunnen gaan doen wat ik graag wil doen. En ooooooh.... wat wil ik graag weer mijn vliegleventje oppakken.
Ik ben dit even zo beu.... En gelijkertijd voel ik me dan nog eens slecht omdat ik ik me daardoor ondankbaar voel, want iedereen is zo lief voor me.... En daar ben ik zo blij mee! Het vult mijn dagen met gezelligheid en afleiding.
Maar nu voelt het even niet zo. De meeste dagen kijk ik gewoon uit naar het einde van de dag, dan mag ik naar bed en is er weer een dag voorbij.
Volhouden.
25 April 2010 - 19:18
Anneke:
Aan alles komt eens een eind , nog even de kiezen op elkaar dan vlieg je weer door met je leventje .
Tût mama -
27 April 2010 - 08:07