stomen, vitamines, vaporub, ....
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
05 Februari 2008 | Nederland, Dordrecht
Vorige week werd ik wakker met enorme keelpijn. Tussen de vluchten door ben ik snel naar de Etos gerend en heb voor 20 euro aan zelfmedicatie buitgemaakt en sindsdien zit ik aan de extra vitamine c, trachitol, zuigtabletten, vaporub, aspirine voor het slapen gaan, drink enorm veel (warm) water, doe aan stomen, noem het maar op. Ik wilde zeker weten dat als ik toch ziek zou worden, ik er alles, maar dan ook álles, aan had gedaan om het te voorkomen. Zelfs die lelijke stewardessen winterjas heb ik te voorschijn gehaald ;-)
En het resultaat mag er zijn: op oorpijn en fikse blaasontsteking na, maar nog altijd in staat om mijn oren te klaren en dus mag ik vliegen, heeft de verkoudheid niet verder doorgezet en vlieg ik dus morgen naar Vancouver! Met een aantal collega's zal ik de dag daarop naar Whistler rijden om op mijn verjaardag lekker in de sneeuw te kunnen wintersporten! En daarna.... vakantie! Even anderhalve week niks-moet-alles-mag doen, waaronder een paar dagen naar Bangkok :-D :-D
Keep you posted!
PS Wintersportfoto's zijn geplaatst onder glühwein & vin chaud.
05 Februari 2008 - 13:19
Han:
Bangkok relaxed.. (Hippie de bar misschien ;))
Beterschap! -
05 Februari 2008 - 13:19
Corinne:
Gelukkig dat je mag vliegen! Heel veel plezier daar en alvast een gezellige verjaardag toegewenst! En voor daarna een fijne vakantie!
Groeten van Corinne
05 Februari 2008 - 16:00
Yvonne:
haii marije, alvast een fijne verjaardag gewenst, veel plezier in vancouver, groetjes yvonne -
05 Februari 2008 - 16:30
Marlies:
Chica! Hoop dat je je goed voelt tijdens je vakantie. Weet hoe het is om onder de medicatie te zitten. Doe ik hier ook al 2 weken. Maar ondertussen feest ik wel een beetje door. Wil uiteraard niks missen. Mooie locatie om je verjaardag te viere, Whistler! Gewelidig! Heel veel plezier, alvast een dikke kus voor je verjaardag!
Besos -
05 Februari 2008 - 23:00
Annemarie:
Wat discipline betreft kan ik nog veel van je leren, dat had ik al in de gaten toen je nog zwaar aan de studie was!
Veel plezier in Bangkok (wauw!) en alvast een fijne verjaardag!
liefs, Annemarie
07 Februari 2008 - 07:09
Anneke:
Hoi lieve schat
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag ,volgens mij is het daar net 7 februari.Heel veel plezier met het skiteam , veel geluk ,gezondheid en lol in je nieuwe jaar.
Dikke tu^t mam . -
07 Februari 2008 - 18:19
Tommy:
Dag lieve Marije ,
Happy birthday , heb je al worteltjestaart gegeten?
Kusjes Tommy .