help needed; luxe probleem
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
21 Maart 2008 | Nederland, Haarlem
Het moge duidelijk zijn dat ik niet 6 dagen in ons super de luxe hotel wil verblijven. Ik wil erop uit! De wereld verkennen! En dit is een kans....
In eerste instantie lonkte de mooie bounty eilanden voor de kust van Maleisie mij, en ze lonken nog steeds. Het idee om 6 dagen lang lui in een hangmat te hangen op een hagelwit strand met azuurblauwe zee klinkt fantastisch. Toch is dit niet wat ik wil gaan doen, ik wil weer even het ongelooflijke gevoel van vrijheid van een rugzakje op mijn rug, het slapen in goedkope guesthouses tussen wereldreizigers en het rondstruinen op mijn Teva's voelen.
Maar waar ga ik dan naar toe? Vanaf Kuala Lumpur zijn er super aantrekkelijk geprijsde tickets met Air Asia, dus Azie ligt aan mijn voeten. Ik zou bijvoorbeeld naar Cambodja kunnen om daar de tempels van Angkor Wat te bezoeken, maar ook de natuur op Maleisisch Borneo trekt me. Maar.... misschien zie ik wel iets over het hoofd! Misschien weten jullie een meer dan geweldige bestemming?
Bij deze wil ik mijn zoektocht dan ook openen, al jullie input is hieronder in de vorm van een reactie van harte welkom. Een mooi souvenir van de winnende bestemming ligt in het verschiet!
21 Maart 2008 - 11:13
Debby Fao:
he marije!
mijn broer robin komt er net vandann dus ik zal hem vragen!!
dikke kus
dee -
21 Maart 2008 - 11:36
Eline:
Ha Marije!
Dat is super zeg! Angkor Wat is echt fantastisch. Zo bijzonder om een aantal dagen onderdeel te zijn van dit wereldwonder! Erg aan te bevelen en misschien nog te combineren met een paar dagen strand. Een dag of drie Angkor Wat is goed te doen!
Heel veel plezier in ieder geval!
Liefs, Eline -
21 Maart 2008 - 11:44
Claire:
Hee Marije,
Sorry ik heb geen ideeen voor je, mijn hoofd is totaal aan het leeglopen nu dat ik even een maandje vrij heb en ik eindelijk kan ontspannen voordat het seizoen weer begint.
Maar wat je ook doet, het is geen verkeerde keuze want alles is daar zo prachtig!
Heel veel plezier!
Ciao XxX -
21 Maart 2008 - 14:33
Brenda:
Angkor Wat is zeker de moeite, en in een dag of drie heb je idd veel gezien. Je kan er zelfs een fiets huren, ofwel per tuktuk. De max! Voor Borneo heb je denk ik wat weinig tijd ... Al aan de Perenthian Islands (oostkust maleisie)gedacht? Veel plezier, we lezen het verslag wel, ik ben benieuwd! -
21 Maart 2008 - 18:42
Barbara:
Geen enkel idee, dit is niet bepaald een omgeving waar ik bekend ben. Ik ben wel reuze blij voor je! Ga voor angkor zou ik zeggen, dat stond toch al even op je verlanglijstje!
Liefs Barbara, geniet ervan -
22 Maart 2008 - 07:24
Margreet:
Ik kan je al helemaal niet tippen. ben nog nooit buiten Europa geweest, dus ik laat me weer verrassen door wat jij allemaal onderneemt.
Als Angkor inderdaad op je verlanglijstje staat lijkt het me niet moeilijk, maar ik weet natuurlijk niet hoe laaaaaaaang je verlanglijst is.
Geniet van je kadootje.
lieve groet Margreet -
22 Maart 2008 - 15:41
Annemarie:
Maleisich Borneo!! regenwoud, orang oetans, soepschildpadden die eieren leggen op het strand, vleermuisgrotten, Kuching, te veel om op te noemen en onderling is alles goed te overbruggen met Air Asia. laat maar weten als je m'n reisgidsen van Maleisie wilt lenen (LP, footprint, insight guide) -
22 Maart 2008 - 15:54
Eveline:
Ik ben er zelf niet geweest, maar denk dat Angkor een hele goede keuze zal zijn. Is prima te doen in een paar dagen en moet erg indrukwekkend zijn. Succes met de knoop doorhakken! -
24 Maart 2008 - 05:33
Marleen:
Ik zou zeggen... ga ieder verhaal op mijn waarbenjij lezen!
Succes! Ennuh, date in de skybar??