lange adem
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
07 Juli 2010 | Nederland, Haarlem
Lange adem wat betreft herstel van mijn knie en lange adem wat betreft de aankoop van mijn eerste appartement.
Na een terugval afgelopen maand van mijn knie, ziet het er nu weer beter uit. Het voelt alsof ik terug ben op het niveau van een maand geleden. En dat houdt in dat ik netjes kan fietsen en lopen, maar niet kan knielen. Dit schijnt een kwestie van tijd te zijn. Als ik kijk naar het verloop tot nu toe vermoed ik dat dat nog best lang kan duren. Tot nu toe schiet het knielen niet echt op, dus ik verwacht niet dat ik een magische week of nacht meemaak waarna dit plotseling opgelost gaat zijn.
Maar het goede nieuws is wel dat ik KLM heb weten te overtuigen van het maken van een proefvlucht as week. Volgens mijn fysiotherapeut kan ik met deze knie zeker werken, het zal het herstel van het knielen in ieder geval niet in de weg staan. En alleen door een proefvlucht te maken kan ik ervaren of ik écht terug aan de slag kan. Spannend!
Het gekke is dat ik enerzijds heel graag weer wil, maar anderzijds voelt het ook raar. Hoe lastig het thuis zitten soms ook was, ik wist waar ik aan toe was, had grip op mijn leven. Met vliegen en onregelmatige roosters is dat anders. Ik zie op tegen het vake moe zijn en de weinige tijd thuis en voor mezelf. Ik heb vliegen deze maand voor het eerst niet gemist.
Daarnaast is het ook een lange adem qua huis kopen. Sinds maart ben ik al bezig het appartement van een vriendin over te kopen, hier in Haarlem. Maar continue hobbels op de weg, uitstel, afstel, etc. Ik heb een periode gedacht dat het universum me duidelijk probeert te maken dat ik het niet moet doen... Maar ik ga het toch doen. En binnen nu en een maand hoop ik het eindelijk rond te hebben. En is het de bedoeling dat ik niet ga kopen, moet het universum mijn financiering maar annuleren. Ik heb niets aan vage boodschappen van uitstel en extra hobbels die genomen moeten worden ;-)
Ik vind het in ieder geval super spannend!
En nu maar hopen dat KLM mij niet tijdens de finale van het nederlands elftal inplant voor een proefvlucht...
07 Juli 2010 - 13:26
Marleen:
Kom toch gezellig bij mij werken!!! :-)
Ik wens je alvast veel succes tijdens de proefvlucht! -
08 Juli 2010 - 07:23
Eveline:
Met dit heerlijke strand-, picknick- en terrasjesweer, kan ik me voorstellen dat thuis zijn best aangenaam is. Straks als het weer donker en guur wordt, vlieg jij weer heerlijk met een soepel knietje naar tropische oorden. Die onregelmatige werktijden neem je tegen die tijd graag op de koop toe.
Liefs!