back in the game
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
16 Juli 2010 | Nederland, Haarlem
Mijn Rome proefvlucht vorig weekend ging prima. In mijn uniform rondlopen op het bemanningencentrum was fijn en gaf het gevoel dat ik er weer bij hoorde. De maanden ervoor voelde ik me extra aan de zijlijn, toen ik daar liep met mijn normale kleding aan en (collega's) in uniform die je aankijken. In je gewone kleding ben je een vreemde eend in de bijt....
Alhoewel de briefing van de vlucht raar aanvoelde, ik was wat gespannen, krijg ik niet te moeilijke vragen, voelde ik me aan boord weer als een vis in het water, éénmaal met passagiers aan boord. Alles staat op dezelfde plek en ik kon moeiteloos alles terugvinden.
De collega's die ik mee had waren stuk voor stuk toppers! En dus ook gezelligheid was mee aan boord.
Ondanks dat ik geestelijk en lichamelijk ontzettend moe was na deze vlucht, heeft mijn knie geen kick gegeven. Ook de dagen erna niet. Goed nieuws dus! En vandaar dat ik vanaf maandag begin met vliegen. En ik heb er zin in! Mijn rooster voor de komende maand bekend en ik klaag absoluut niet. 3 daagse Almaty, kom maar op! Normaal absoluut geen favoriet, nu ben ik er blij mee :-)
I'm back in the game!
16 Juli 2010 - 08:41
Ilja:
top, klinkt goed dame. Geniet ervan -
17 Juli 2010 - 13:55
Anneke:
Zo te lezen ben je helemaal in de wolken , heel fijn voor je .Zie je dit weekend of moet je werken ?
Tût mama -
19 Juli 2010 - 18:46