around the world
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
12 Augustus 2011 | Nederland, Haarlem
Na Midden-en Zuid-Amerika stond Noord-Amerika op het programma. En op een mooie zomerse dag heb ik daar met een aantal collega's via een hop on-hop off bus de stad Toronto onveilig gemaakt. Plan A was om te gaan zeilen, maar alle boten waren verhuurd, plan B was om te gaan fietsen, maar toen begon het te regenen en plan C was dus om maar lui in de bus en op een boot te gaan zitten. Zo gezegd, zo gedaan.
Na een korte uitrust stop op het continent Europa, stond het volgende continent alweer voor de deur: Azië.
Samen met broerlief naar Hongkong, één van mijn favorieten onder de KLM bestemmingen. We hebben een supertijd samen gehad! Het was fantastisch om het enthousiasme van mijn broer te zien, wat me herinnerde aan mijn eerste keer in Hongkong. Het is en blijft een bijzondere en unieke stad en door iemand het te laten zien, beleef je alles weer opnieuw.
Nu weer wat dagen vrij op het thuiscontinent Europa. Hopelijk eindelijk genoeg tijd om allereerst uit te rusten en goed te slapen, daarnaast achterstallig werk op te pakken, na deze 'very big around the world trip'. De tijdsverschillen gaan me ook niet in de koude kleren zitten, dus ik ben blij met wat extra dagen vrij en mijn werkweek volgende week: genieten in Europa van de schilderachtige steden Boedapest en Rome in de zomer.
En het reisprogramma daarna? Azië (Bangkok), Noord-Amerika (Chicago) en Afrika (Nairobi). Daarna ben ik wel weer aan vakantie toe.... ;-)
12 Augustus 2011 - 18:04
Ljenka:
Nou, nou, over druk zijn gesproken :-). Gaat alles goed? Ik ben afgelopen maandag begonnen met een nieuwe baan. Is erg leuk, maar ook wel lekker nu even weekend te hebben. Laten we kijken of we nog es echt een afspraak kunnen maken :-). X en suc6 Ljenka -
15 Augustus 2011 - 13:53
Madelon: